Graduació alcohòlica: 25% vol.
Volum: 70 cl.
Color: Ambre fosc
Taponament: Suro natural
Ingredients: Nous verdes, plantes aromàtiques, espècies, alcohol, aigua i sucre

Nota de tast:

Fresca, refrescant i molt agradable en boca. Hi destaca la menta, la marialluïsa, el poliol, la camamilla i la tarongina. Deixa un regust molt bo que fa venir ganes de prendre’n més. Té uns tocs àcids, amargs i amb un regust picant al final.

Recomanació:

Es recomana prendre-la sola o amb  gel i en un vas de vidre de boca ample perquè ajudi a ressaltar les aromes. Tipus zurito, sidra mini o jaumet.

Botiga online

Macerada en dipòsits d’acer inox durant uns 40 dies a “Sol i Serena” i xinxollant-la com marca la tradició.
Feta a partir de la recepta original d’en Francesc Pla i la Isabel Mestras, que van guanyar en diferents edicions el concurs de ratafies de Santa Coloma de Farners.

Primer premi: 1987 i 1988

Segon premi: 1989 i 1992

Tercer premi: 1993

L’etiqueta

Està inspirada en la ruta d’en Serrallonga, ja que en Francesc (que va ser president del Centre Excursionista Farners durant molts anys) va ser un apassionat de la figura, vida i mort de Joan Sala i Viladrau, àlies en Serrallonga, el bandoler més famós del s.XVII. Va promoure la recuperació de camins rals i la creació de la ruta d’en Serrallonga GR-178, que enllaça tot de llocs singulars i ermites de les Guilleries.

Dissenyada per Maria Pla https://www.delunarphoto.com i en col·laboració amb Jep Pla https://es.linkedin.com/in/jeppla